Sunday, 24 June 2012

Ekspo Sains dan Teknologi 2012 di Persada, Johor

 
hai! hari ni fiqa nak tulis entri pasal ekspo sains teknologi yg berlansung di persada johor. Actually fiqa pergi semalam but hari ni baru ada kesempatan nak tulis entri ni. :)
 fiqa sempat main game boboiboy yang gunakan sensor gerakan tangan lawan dengan mama fiqa. Of course lah fiqa menang, hehe.
Then. fiqa berjalan2 di tapak petrosains and main permainan2 yg ada di situ n slh satunya fiqa sempat rakam.
 
video 
* suara gelak ketawa tu adik fiqa punya keje. haha

sempat bergambar di site pameran kereta FI. >.<
Adik fiqa kacau. =.='



And selepas habis naik permainan pusing tu, ade cabutan bertuah, and nombor fiqa naik. tapi tak sempat nak ambil hadiah, nombor dah kene jual. nasib lah, tiada rezeki. Kalau dapat pun, hadiah cooling pad. Untung sape yg dapat galaxy tab uh. (O.o)

oklah. sampai sini je. (Y)
 
ditulis oleh,

2 comments:

  1. terima kasih sbb sudi join ea... ;-)

    ReplyDelete
  2. sama2. awak salah comment tempat lah. hehe

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.