Tuesday, 22 January 2013

Segmen : + Follower 2013

Sambil layan lagu najwa latif, fiqa nak join segmen ini gak lah. (intro merepek just ignore)
>.<
well, this segmen is totally awesome, tengoklah bannernya yang cun tu:
haa, ape lagi tunggu2, klik je banner tu untuk join!
MY FOLLOWERS TERHEBAT: 141 ^.^
 Fiqa rasa lah fiqa baru setahun jagung berblogging ni, so i'm think that i was newbie!
Mari singgah segmen menarik macam ni :D
Segmen Upkan follower by Fiqa Nsz
Segmen Tambah followers 2013 by Hotmasakini

suka nak menyertai,

13 comments:

  1. done follow #144

    datang dari segmen yang sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  2. Senarai peserta sudah siap , Mari kita tengok , Anda di senior section or Newbie section . Hehehe , Alang-2 tu promotee la sekali ye . XD

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-followers-2013.html

    ReplyDelete
  3. done follow you.
    datang dari segmen yg sama.do the same okay ...
    bye!!!

    http://mayaismile.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari segmen yang sama ^^ Done follow you . Do follow me back oke ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-followers-2013.html

    ReplyDelete
  5. hye darl!

    from same segment here, folo u - absolutely done!

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  6. hai , follow me back :) jalan jalan sini jemput ke rumah saya ukhwah fillah

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/01/segmen-follower.html

    ReplyDelete
  7. dtg blog awak dari segmen sama. salam perkenalan. haa jom g blog kita pulak eh.

    http://www.dieratekikushika.my/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  8. Salam alaykum =)

    Followed! Jenguk saya juga.

    http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/segmen-follower-2013-by-yaya-nha.html

    ReplyDelete
  9. salam..done follow..

    follow la balik kalau sudi..

    http://www.akubukannobita.com/2013/01/segmenfollower-2013.html

    ReplyDelete
  10. PERHATIAN . ADA UPDATE YG GEMPAK , SILA KE BLOG YAYA UNTK MAKLUMAT .
    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  11. Join sama =) http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama .
    done follow :D

    http://fadzlun.blogspot.com/2013/02/segmen-followers-2013-by-yaya-nha.html

    like my Fanpage toO :)

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/segmen-senarai-follower-2013.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.