Monday, 7 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


(klik banner kalau nak join)

I'm JOHORIAN. Haha

apa nak cakap, Johor ini merupakan tanah tumpah negeri kelahiran fiqa yang mempunyai pelbagai2 keistimewaan dan kalau fiqa terangkan tak cukup seratus mukasurat. hehe ^.^

alang2 tu jom join SEGMEN: UPKAN FOLLOWER yang fiqa buat. 
KLIK SINI!
 ~ peace (Y) ~

27 comments:

  1. singgah dan follow sini,
    dari segmen yg sama
    hit me back :)

    ReplyDelete
  2. hai . datang dari segmen yg sme :)

    http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  3. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  4. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  5. ♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  6. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  7. mai singgah sini :)
    dtg dr segmen yg sama .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini , done follow awak :D

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    have a nice day :) salam perkenalan .

    ReplyDelete
  9. Jalan jalan dari Terengganu. Done follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. Salam singgah and follow dari Labuan. =)

    ReplyDelete
  11. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di siang hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. hai org johor !! ^^
    mai dtg selangor !!

    http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. deno dari segmen yg sama! jom! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  15. sy dh follow awk...follow la sy balik.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  18. salam blogger dari Kelantan...bertandang dr segmen sama...Jemput ke Ladang "Pengemis Cinta"

    ReplyDelete
  19. Dari Ngeri sembilan datang ke Johor , Harap Johor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  20. wahhh johor.. i loike johor ~
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum,
    Slm singgah dan Slm blogger.
    Done Follow. Dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor. http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-johor.html

    Jemput join segmen sy yer di http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-cuti-cuti-blogger-saya-dari.html

    ReplyDelete
  23. asslmkm fiqa..maaf ye akk lmbat balas knjungan.. :)
    kmpung akk kat sgmat jhor..so, akk ni johor-perak la..hehehe

    ReplyDelete
  24. salam kenal..done follow!

    ecah blogger klate

    jemput kunjung balas ke blog ecah pulokk. =D

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. As'salam.
    iz dtg dr sgmnt yg sme maaf llmbt ea rse bslh plak huhuhu
    ='(
    SALAM PEKENALAN EA =D

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.