Tuesday, 22 January 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan.


salam sejahtera! 
macam biasa, segmen2 macam ni memang menarik perhatian fiqa untuk meng'join'kan diri.
singgah2 blog khairil, or feymes a.k.a angah, ada segmen yang best ni!

Klik banner tu, join tau jangan tak join!

p/s: khairil kata kena letak screen capture or tulis follower terkini, tapi fiqa nak letak dua2 lah. hehe
kalau korang nak tahu cara mudah buat screen capture, KLIK SINI!


followers terhebat fiqa: 141 :)

Korang kalau nak join segmen seumpama ini, ada lagi!
KLIK BAWAH NI!



10 comments:

  1. thanks join..sama2 blogwalking okeh...jgn lupa tolong promote sekali segmen ni..

    ReplyDelete
  2. welcome :D
    okay, dah promote don't worry. >.<

    ReplyDelete
  3. done follow :) joii sgment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  4. http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    singgah n follow

    ReplyDelete
  5. Assalam, dari segmen yang sama.
    Follower ke-146. Blog comel+smart. Jemput singgah blog saya :)

    http://hazimahstory.blogspot.com/2013/01/79-segmen-tambah-follower-sambil.html

    ReplyDelete
  6. hai, salam perkenalan

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  8. hye..salam perkenalan daripada BudakPj...dah follow blog nie..

    http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/

    Jemput ler datang jenguk2 blog saya plak..kalau rajin jemput follow yee ^_^

    ReplyDelete
  9. dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.