Tuesday, 22 January 2013

Segmen Tambah Followers 2013 By Hotmasakini


 Tadi fiqa selak2 dekat activity oleh kawan2 blogger yang fiqa dah memang follow.
Bingo! terperasan segmen yang menarik ni: jom lah join sekali. meh ramai2 memeriahkan blog kawan blogger kita ini. >.<

tekan banner untuk join tau!

p/s: blogger hotmasakini kata kalau join segmen ni boleh tambah follower 1K gempak punya kan? heehe pandai dia promote segmen dia. haa, kalau korang nak join satu lagi segmen upkan follower, KLIK SINI!

Yang penat menaip,

2 comments:

  1. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

    ReplyDelete
  2. hai ..dah follow dah :-)
    jmput la kesini pulak ye :-)

    http://www.ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.