Friday, 18 January 2013

Senarai Peserta Segmen: Up-kan follower 2013 by Fi Qa Nsz


Whatzuup! Fiqa nak paparkan senarai peserta segmen. ^.^

SENARAI PESERTA



Group A

1.http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segemen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html
3.http://ayieshasani.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html
4.http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz_19.html


Group F




Group G


Group H



*segmen ini sudah ditutup, tetapi korang boleh still follow2 okay, no limit!
TERIMA KASIH!

6 comments:

  1. Bloglist untuk 5 peserta terawal pun sudah ada ya, yang kat sidebar: Blogger terhebat! :)

    Korang boleh lah blogwalking dahulu ya. nanti fiqa pun akan datang ke setiap blog peserta dan follow sekali. cuma sabar je ok? hehe :D

    ReplyDelete
  2. #11 .. tq Semua jgn lupa follow me taw :-)

    ReplyDelete
  3. Iya benar yang dikatakan sahabat harus sabar dan sering blogwalking mempromosikannya kesmua sahabat blogger sehingga pesertanya menjadi lebih banyak lagi...
    Sabar adalah kunci keberhasilan...

    ReplyDelete
  4. ina peserta yg ke 16..jom singgah..

    ReplyDelete
  5. hehe..ade jgk trsnarai..walaup0n dh ujong-2..hehexkk..:P

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.