Thursday, 28 February 2013

Contest: Blog Paling GEMPAK!

*Contest terbatal kerana kurang sambutan.
harap maklum.
*STICKY POST*
scroll ke bawah untuk lihat entri terbaru.

Hai semua! fiqa nak anjur satu contest. :D
hope ramai yang join. ^__^
Oklah malas nak membebel lama2..ni banner yang fiqa design tak bape cantik..hehe
http://i.imgur.com/xOHGDZc.gif
Nak tahu hadiah contest ni apa? Jom tengok:
Hadiah Pertama:
1x Header Animated + 1x Cursor name + 1x Blog Review

Hadiah Kedua:
1x Header Transparent + 1x Cursor name

Hadiah Ketiga:
1x Copyright (by your design) + 1x Cursor name

Saguhati special:
15x Cursor name

Top referral:
1x Cursor name + 1x Blog Review

*Hadiah2:

 Cursors, header, copyright tu pula akan di design mengikut permintaan pemenang.
Pemenang akan menjadi bloglist fiqa selama 3 bulan. ^__^

Syarat-syarat penyertaan sangatlah mudah:


"Contest: Blog Paling GEMPAK! by FiQa Nsz"
  • Tempek banner contest ni dan link kan ke SINI.
  • Nyatakan Apa yang korang rasa best kat blog FiQa Nsz.
  • Nyatakan Apa yang best kat blog korang.
  • Tag sekurang2nya 2 kawan blogger atau lebih dan make sure dorang tahu.*tak wajib, untuk memeriahkan contest ni. :)
  • Paste kan link entri korang kat comment form contest ni dan make sure link korang betul.
  • Tarikh tutup: setelah penyertaan cukup 50 orang. *Updated!
*Pemilihan kemungkinan berdasarkan entri paling best, blog paling gempak, top referral dan random.
HAVE A TRY! ~ GOOD LUCK XD

19 comments:

  1. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-contest-blog-paling.html

    ReplyDelete
  2. http://www.cikfie.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  3. join :)
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  4. Saya join :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  5. salam ukhuwah...
    gud luck peserta lain..
    setiasmile turut serta...

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  6. join :D

    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  7. http://teahfatihahpunyacerita.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  8. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  9. alamak...blog tak brape nak gempak la... newbie...huhuhu

    ReplyDelete
  10. nak join juagk :D

    http://rainingofmylife.blogspot.com/2013/03/segmen-contest-blog-paling-gempak.html

    ReplyDelete
  11. @Manzarina takpe boleh je kalau nak join. kalau menang sape tahu? >.<

    ReplyDelete
  12. Jom sertai giveaway!
    http://myartcrafting.blogspot.com/2013/02/newbie-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. join :)
    http://puterinurindah.blogspot.com/2013/03/contest-blog-paling-gempak-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  14. Saya dah follow . Follow jue balik okehh ;)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.