Friday, 1 March 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

*ENTRI MELEKAT*
scroll ke bawah untuk lihat entri terbaru.
*KLIK BANNER*
fiqa letak banner di link footer k? :)
CHECK HERE
design baju yang fiqa nak:
saiz baju amek L la..tahan lama. hik3

Saya suka Salju Creative kerana .....
baju dia style sangat! awesome! boleh tak terbayang blog fiqa ada t-shirt tajaan sendiri..cool right?
Blog salju banyak amek tempahan seperti kad kahwin, fotografi, cenderahati and macam stuff lagi lah.
memang best..nanti kalau nak tempah kad kahwin leh lah fiqa tempah kat Salju Creative..hi3
*gatal nak kahwin, result Spm pun tak dapat g. haha
Okaylah slogan merepek.(rasanya ni dah bukan slogan tapi ayat membebel yang ntah pape) >.<
 Btw, fiqa akan terus support Salju Creative k?!

~MAJULAH T-SHIRT UNTUK BLOGGER~

2 comments:

  1. dari CONTEST yang sama ! hehe .. goodluck ! =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.