Wednesday, 13 February 2013

Segmen: Free Header

*STICKY POST*

Salam. :)
fiqa nak anjurkan satu segmen yang bertajuk: Free Header.

*korang tempek banner ni:
Hehe best kan? >.<
Fiqa buat segmen ini dengan tujuan untuk memberi free header kepada blogger baru.
 *blogger otai pun boleh join tau. :)

Sebelum ini, fiqa sudah taja khas dua header kepada kawan blogger kita. Kalau korang berkenan dengan cara fiqa design header, bolehlah join segmen ni. :D

Ini header fiqa buatkan untuk cik hanim. 


Ini pula header fiqa buatkan untuk eira.


*Hadiah Header ini fiqa akan buatkan untuk 3 orang peserta segmen ini yang bertuah. Design tidak sama seperti header di atas, mengikut permintaan korang.
............................................................................................................

Okay berminat? Kalau berminat, ikuti 
Syarat2 penyertaan:

1. Mesti FOLLOW blog2 berikut:
(korang boleh tekan link atau terus tekan button follow)

FiQa Nsz Official Blog
FiQa Nsz Little Secret


2. Mesti LIKE fanpage fiqa:


3. Buat satu entri bertajuk:
Segmen: Free Header by FiQa Nsz

4. Copy banner di atas dan LINK kan ke entri ini

5. Nyatakan kenapa anda mahu terpilih untuk menerima header percuma daripada fiqa.

6. Tag sekurang2nya seorang rakan anda dan pastikan diaorang tahu. (ramai2 pun takpe) :D

7. Kemudian paste kan link entri anda di comment form di bawah.

8. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 24 Februari 2013.
*SUDAH DITAMATKAN AWAL!*

................................................................................................................................................................

*Nota: pastikan link entri anda adalah yang valid dan sebetulnya. 
Sekiranya penganjur mendapati anda tidak menepati syarat yang ditetapkan, penyertaan akan digugurkan.
Terima Kasih. 


*Yang suka bersegmen*

11 comments:

  1. join :D

    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  2. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html Joined :D

    ReplyDelete
  3. She join tau :)

    http://pavlovastrawberry.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  4. SYE MASUK ^^

    http://syakilancapitala.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  5. http://www.lyssasecret.com/2010/12/tutorial-cute-icon-tepi-post-title.html

    ReplyDelete
  6. join,,,

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  7. ni mesti guna stroke, emboss, and texture overlay kan? be more creative dgn merujuk tutorial2 kat internet. :)

    ReplyDelete
  8. ntah ek..fiqa edit header transparent format..simple je.. :D

    ReplyDelete
  9. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  10. http://jueazrin.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  11. join ! http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.