Thursday, 14 March 2013

Segmen : JOm Exchange Banner!

*ENTRI MELEKAT!*

Holla! fiqa nak buat satu segmen first untuk blog LS. :D
Hope ada yang join. >.<
Fiqa buat segmen ni untuk mengumpul seberapa banyak banner untuk di view kelak.
KLIK SINI UNTUK CHECK!

*Tapi untuk letak di blog Little Secret, bukan blog Official.

Korang tempek banner ni k?

Syarat2 penyertaan:

  •  Mesti FOLLOW blog2 berikut:
(korang boleh tekan link atau terus tekan button follow)

FiQa Nsz Official Blog
FiQa Nsz Little Secret

  •  Mesti LIKE fanpage fiqa: 
  •  Buat satu entri bertajuk:
Segmen : JOm Exchange Banner! by FiQa Nsz

  • Copy banner di atas dan BACKLINK kan ke entri ini, atau di blog lagi satu > SINI
  • Letak URL BANNER BLOG KORANG.
  • Kemudian paste kan link entri anda di comment form di bawah ini  atau di blog lagi satu.
  • Tarikh tutup penyertaan? TIADA.
p/s: kalau tak nak buat entri pun takpe, tapi mesti ikut semua syarat wajib di atas,
kemudian komen di entri form dengan details:
Url blog,
Url banner blog korang

9 comments:

  1. yaya dah letak banner awk..jgn lupe banner yaya pulak k
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/jom-tukar-banner-nak.html

    ReplyDelete
  2. join :)
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-exchange-banner-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  3. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-exchange-banner-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  4. Url blog hadiahbintangjatuh.blogspot.com
    Url banner blog korang http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/hbjbanner_zps0c60f6f4.gif

    Done ikut sume syarat wajib :)

    ReplyDelete
  5. join ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-exchange-banner-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  6. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-exchange-banner-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  7. Salam daripada Zalora Malaysia,

    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

    Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

    Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.