Thursday, 21 February 2013

Siapa nak Fiqa jadi sponsor segmen or GA??

Salam..hai hai hai! Fiqa dah lama nak sponsor2 ni..tapi tak tertulis2..hehe
okaylah hari ni, fiqa nak tawarkan kepada sesiapa yang mahukan fiqa jadi sponsor segmen/contest/Ga korang.
Tawaran ni terbuka sampai 24/2/2013 dan keputusannya akan diumumkan pada keesokan harinya. 
masih terbuka kalau ada sesiapa nak..bagitahu je k?
so cepat2 comment kalau nak fiqa jadi sponsor tau!
Okay banyak bunyi pun tak guna kalau tak cakap apa yang nak di sponsor kan..hehe
FiQa akan SPONSOR:

  • 5x Blog Review
  • 5x Cursor (depends ikut permintaan)


Okay suka? kalau nak..komen la k?? 
kita deal sama2..syaratnya mudah je nanti..kena follow blog ne, dan fanpage.
 thats all! >.<

5 comments:

  1. haha banyak nya promote page..>.<

    ReplyDelete
  2. Cam best je tapi masih tercari GA or segmen apa nak buat :-)

    ReplyDelete
  3. Masih terbuka ? saya mencari sponsor utk GA ini mencari sponsor
    http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-first-ga-by-stifazara.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.