Wednesday, 13 February 2013

Tahniah! Pemenang Segmen Free Header!

SENARAI PESERTA:
Fiqa tayang senarai peserta yang bertuah ni..hehe nampaknya segmen yang ini tidak mendapat sambutan sangat. Mungkin sebab ramai yang dah ada header sendiri..erm tapi takpe lah, ni first time buat segmen free2 ni..hihi fikiran mesti positif. :D
Actually, tarikh tamat segmen lambat lagi..tapi disebabkan fiqa boring tak tahu nak buat apa so fiqa nak edit header korang cepat2 la. Mujur peserta kali ni pun tak ramai, pemilihan pun senang la. Heee >.<
Okay, fiqa umumkan peserta yang menang okay..sat..:)
PEMENANG!:
Tahniah fiqa ucapkan kepada pemenang ye. :D
*Okaylah, kepada pemenang, korang perlu lakukan satu lagi benda tau..^___^
(header fiqa dalam format transparent > PNG)
Buat satu entri bertajuk:
Saya mahukan header dari FiQa Nsz macam..

Dalam entri tu korang kena nyatakan benda2 penting ni:
  • Tajuk header apa? tulisan dan warna? (tulisan boleh rujuk kat Microsoft Word - yang biasa tau)
  • Tagline blog korang? (kalau ada) > tulisan dan warna
  • Gambar apa? (kalau ada) > tempek gambar yang korang nak fiqa edit..kalau nak letak gambar sendiri pun boleh..tapi pastikan gambar yang korang pilih background nya kosong okay. (supaya senang edit).
  • Okay, susun atur header tu korang terangkan nak yang camne k?
  • Lepastu, korang post kan link entri tu kat comment form di bawah ni. Cepat2 tau! :)
*HADIAH HEADER DISINI!*

*kepada yang tak terpilih, thanks support segmen ni k. I appreciate it so much! :D

6 comments:

  1. Al-Hamdulillah,akhrnya t'plih sbg pmenang,,,tQ fiqa^__^

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2013/02/saya-mahukan-header-dari-fiqa-nsz-macam.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah , thanks akak :)

    http://syakilancapitala.blogspot.com/2013/02/saya-mahukan-header-dari-fiqa-nsz-macam.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..thanks sweety..sorry lambat..baru online arini . http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/02/saya-mahukan-header-dari-fiqa-nsz-macam.html

    ReplyDelete
  4. nanti fiqa buat eh.. next week..isnin selasa minggu depan fiqa ada job. :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.