Friday, 29 March 2013

Alhamdulillah..lulus JPJ :D


Salam..heppy ni :)
Actually event ni semalam tapi fiqa baru nak update hari ni. hehe

lihat kegembiraan jelas terpancar di wajah fiqa. waa~

Nak cerita tak?? hmm cerita la eh..
Semalam memang ramai calon test jpj..dalam 100 lebih include motor dan kereta.
well., nak tunggu test memang lama,,even fiqa calon no. 10 (awal tau!)
pukul 11 baru start..tengok first2 ramai dah fail bahagian bukit (bhgn 2)
jadi seraammm pulak.. :/

Bila turn fiqa.bawak cam biasa..sampai bukit..ok :)
then parking pun ok :)
next olahgerak pun ok :)
Alhamdulillah lulus bahagian 2.. ^.^

Kemudian macam biasa la pergi test jalan raya..ni yang paling fiqa takut..
tapi paling fiqa suka..
sebab semalam buat u-turn je. haha dapat 17/20. LULUS!
*sebab pegawai jpj ada 4 je..2 jaga bukit, 2 test jalan raya.. :)

Terima Kasih kepada abang JPJ yang test. hehe

ini fiqa bergambar dengan cikgu zaini..even fiqa tak belajar dengan dia..tapi dia sporting..
fiqa belajar dengan cikgu rima tapi dia cuti semalam. 
apa2 pun..thanks cikgu!



4 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.