Friday, 15 March 2013

Berat Terbaru!

Oit oit. apa kecoh2 ni? haha
Berat terbaru pun nak kecoh ka? hee
Opss jangan salah anggap..berat yang hendak di beritahu adalah berat blog fiqa ni..
bukan berat fiqa..hi3 (berat fiqa adalah the biggest secret k!)

Check laa~ makin bertambah kot. haha
Sebelum ni berat 111.41 KB..naik kepada 119.21 KB..haha berat kan?
Tapi fiqa tak kesah laa berat2 pun..yang penting laju (load time) dia maintain..0.14 seconds
Barulah cool~
Tadi try add gadget gabung bloglist tau..berat baik, load dia naik terus kepada 0.46 seconds.
terus tak jadik pakai..remove terus. :/
Sokay la. :)

Then tak sah kalau tak check ranking sekali..dah naik beb! yeppi!
hehe tapi masih beribu jugak. kih3
Sebelum ni ranking di Malaysia  18 275, sekarang:
16 363. wow. haha turun 2 K.

Okayla. tu je nak bagitahu. peace~

*if nak check gak: KLIK SINI!
(cari kat bahagian bawah sekali k)

2 comments:

  1. Kena Banyak senaman la jawabnya haha

    ReplyDelete
  2. @Adam Faiz blog pun kena senam ek..tuannya sendiri malas. hik3

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.