Friday, 22 March 2013

Pemenang Baru Simple Topup GA by FiQa Nsz


ATTENTION! 
SILA CLAIM HADIAH SEBELUM 27 MARCH 2013, 
SEKIRANYA TIDAK, HADIAH AKAN DI BURN.
Hai Hai!
Nak bagi pemenang lain..sebab adik Adam Faiz rupanya pakai Celcom..
Fiqa ingat semua yang join pakai Maxis, sebab tu la sikit. hehe
Tapi awal2 fiqa dah tulis hadiahnya:
1x TOPUP RM 5.00 (Maxis Only)
Oleh itu, Fiqa dah tanya Adam samaada nak carik pemenang lain atau dia nak jugak topup tu.
Tapi dia baik hati nak bagi pemenang lain. Thanks kat dia k??

Tahniah kepada :

:)
Contact fiqa di FB okay:

4 comments:

  1. congrats pada Fie...dan syabas pada Adam sebab mempunyai perasaan murah hati.... memang mulia... ^_^

    ReplyDelete
  2. @Farah Waheda Wahid betol tu..adik Adam baik hati betol :D

    ReplyDelete
  3. @Farah Waheda Wahid betol tu..adik Adam baik hati betol :D

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.