Friday, 15 March 2013

Segmen Inspirasi Blog Saya Oleh Siti Najwa


*KLIK BANNER*

Jom join segmen yang best ni :D

  • siapakah yang menginspirasikan anda untuk menjadi seorang blogger?
Siapa? My brother. Syahmi Meon
Sebab pe ek? Kitorang memang rapat..sebab tu la, semangat persaingan pun kuat. 
Bila tengok dia ada blog yang cantik, fiqa pun nak try buat gak. Last2, jadi suka blogging. :)
Brader pun akhirnya cakap, blog kau okay, memang cantik, aku tak nafikan. 
(memang rasa gembira sangat bila dengar dia ckp cmtu, sebab sebelum ni dia kata blog fiqa buruk)
Btw, banyak belajar edit dari dia gak. Ex: cam template dengan photoshop.
  •  design blog korang yang cecantik tue mesti ada inspirasi dari memana kan ?
Ada2. Banyak inspirasi. Kalau tak blog ni tak jadik cantik. :P 
Contoh..cam fiqa inspirasi terbesar ialah dari blog brader fiqa 
dan blog Lyssa Faizureen. Kak Lyssa the great sifu of tuto. ^__^
Lagi satu, blog Kak e-ra pasha..dia yang tolong fiqa buat iklan :D

okay, that's all. >.<

*Lagi segmen menarik:
>>>>>KLIK SINI<<<<<


5 comments:

  1. kak fiqa cam mana nak buat blog ekkk nak belajar lah

    ReplyDelete
  2. @nur qamarina belajar kat tuto ada. senang n simple je :)

    ReplyDelete
  3. Fiqa terpilih sebagai Top 5 blogger

    Terima kasih sebab sudi join .Check senarai peserta disini .
    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-inspirasi-blog.html

    dan baca blog review di sini
    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/blog-review-top-5-blogger.html

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    tahniah tersenarai dlm top 5 blogger
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.