Wednesday, 20 March 2013

www.zalora.com.my : Laman beli belah terbaik di Malaysia!

Salam. 
Hari ni fiqa nak review satu laman web yang terkenal di seantero dunia.
Siapa tak kenal dengan laman web Zalora.com.my??
Ala..yang selalu keluar iklan:
video
Yang paling best:
Penghantaran dan pemulangan adalah percuma. >.<
Selalu kalau shopping online, postage pos laju kan perlu. 
Tapi bila kita beli di zalora postage free. 
*tu yang seronok, dapat jimat sikit.
Lagi2 macam student cam fiqa, fiqa masih tiada pendapatan,
tapi kalau dah namanya perempuan, mesti ada sifat nak shopping2 kan?? :)
Jadi kalau takda masa nak keluar shopping,
Shopping di Zalora.com.my pun orite gak.
Boleh save budget, save time. :D
Ada macam2 barang yang di jual di Zalora tau.
Yang paling fiqa berminat di zalora ialah handbag dengan baju dia. Cantik2 !
Terjah jom laman Zalora. > KLIK SINI <
Fiqa bagi:

Nak baca pengalaman sebenar fiqa membeli belah di Zalora??
KLIK SINI YE!

4 comments:

  1. fiqa dah try guna ke..??cam ne service dia OK tak.??terasa mcm nak try la..hehe

    ReplyDelete
  2. @umie try la. :) fiqa belum try lagi tapi fiqa tanya kat kawan2 fiqa yang dah pernah beli belah di zalora. :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.