Wednesday, 3 April 2013

1st Anniversary :)

Salam..
Pejam celik pejam celik..dah masuk setahun fiqa berkecimpung dalam dunia blog ni. 
Actually.. Ulang tahun blog fiqa da lepas.. iaitu pada 12 March 2013.
Tp baru teringat nak update hari ni. Hee
Teringat masa first2 fiqa sign up blog..
Sebab fiqa jeles tengok blog brother fiqa yang lawa. hee
 masa first buat blog bukan sebab serius nak berblogging pun kan. Ishk3. Apelah. XD
Tapi fiqa study cmne nak edit blog supaya lebih cantik mata memandang. Bila dah lawa..barulah fiqa seronok nak update blog. Hehe

Bila di ingatkan kembali..masa first2 buat blog sampai akhir tahun lepas..follower fiqa ada 40 je..sedihkan??
Itu semua gara2 kesibukan study..study..n study..tahun lepas kan fiqa ada exam besar..SPM dan alhamdulillah..keputusan pun okay.. :)

Then..baru tahun ni rajin update blog..selepas tamat sekolah..
Maklumlah dah tak de kerja..duduk rumah je..so..fiqa.sibuk join segmen sana..segmen sini..n fiqa sendiri anjurkan segmen..traffic blog fiqa meningkat sekali..follower pun meningkat kepada 425.. Thanks dear. :)
Fiqa join google plus..n rasanya sebab adanya g+ tu la traffic blog naik. fiqa update menu tab untuk senangkan pengunjung blog fiqa search apa yang ada kat blog fiqa. ^.^

Oh ya..fiqa penggemar blog template..sebab senang nak edit..
Fiqa tak pernah try blogskin..tapi fiqa takkan pakai blogskin sebab banyak susah woo..lagipun ada satu sebab paling penting fiqa tak suka pakai blogskin..feed kita takkan keluar di bloglist..tu yang tak best..hee

Eh panjang benor entri fiqa ni..hha
Selalu buat entri pendek..
Mentang2la annivesary..
Tulis pun panjang berjeli-jeli. Hahaha
Kata ganda pelik ditokok tambah. Abaikan.
Okayla..apa2 pun thanks atas sokongan rkan2 blogger selama ini.

Sayang korang! :D

P/s: laptop rosak masih kat kedai.
Broadbnd pulak masih error.
Inipun online guna mobile..jenuh jugak.nak menaip. Hee
Eh. Lupa bagitahu..lesen P dah siap. Lepasni leh la pegi jenjalan.
 Hihi *you wish fiqa. :P

6 comments:

  1. amal pun dah setahun jugak.. tapi xtahu bila tarikhnya :)
    btw, amal follow sini k

    ReplyDelete
  2. Waa kita samalah. Hee. Okayy thanks dear :D

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.