Tuesday, 30 April 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST


hai! dah lama fiqa nak masuk contest ni, 
tapi disebabkan fiqa busy siapkan tempahan dan line internet yang sangat lembab macam siput. hehe (maklumlah dah habis limit >.<) menyebabkan penyertaan terbantut.
So, dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, fiqa menyertai kontes yang pada mata fiqa,
sangat sangat sangat menarik untuk wanita!
*KLIK BANNER UNTUK JOIN*
Okay, disebabkan syarat segmen ni tersangat mudah, fiqa nak tulis panjang2 sikit pasal kontes ni.
hadiah dia?

Pemenang entry menarik :

- 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
- 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
- 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50
- 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman

Pemenang cabutan undian :

- 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
- 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50

Pemenang referral terbanyak :
- 1 utas gelang tangan mutiara
- 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 100 peserta.
OMG! see? tersangat banyak kan? dan mewah kan?
but for the guys..sorry..this contest only can be participate by girls only!
Don't be jealouss kay? haha
Jom kita tengok syarat-syarat penyertaan dia:

  • Peserta dikehendaki LIKE page Chantique De Mata .
  • Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja.
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 May 2013.
  • Seorang, satu penyertaan sahaja.
  • Pemenang akan terbahagi kepada 3 bahagian :
  • Entry yang menarik 
  • Berdasarkan cabutan undian
  • Referral terbanyak
  • Pemenang akan diumumkan pada 31 May 2013 dan keputusan adalah muktamad.
Sangat simple dan senang macam kunyah gummy berry kan?!!
hehe kenapa fiqa nak menang sangat?
sebab hadiah dia memang barangan yang teramat wanita minat!
setakat ni fiqa tak pernah ada set make up sendiri. hahah
maklumlah saya masih tak kerja lagi. tapi berangan nak bergaya bagai. hee
kot kot fiqa menang yang kena solek oleh penyolek terkenal macam kak aina rahman...
(omg she work at M.A.C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
boleh transform macam artis! hihihi (amboi berangan jela kau fiqa)
ni mungkin fiqa. kahkahkah >.<
(dah dah stop stop berangan fiqa)
So apalagi, kepada wanita-wanita di luar sana..
jom sertai kontes yang sangat menarik di hati ni!
Untuk kita-kita je tau!

6 comments:

  1. dari contest yang sama....gud luck ya dear..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  2. @Shammiraokay..good luck for you too dear :)

    ReplyDelete
  3. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.