Monday, 22 April 2013

Doodle buruk fiqa!! Sob.sob. T-T

hai. ni nak tayang doodle pertama fiqa a.k.a doodle buruk fiqa. :(

Sedih2. Penat godek photoshop tu. sampai hang terus photoshop. Nasib la sempat save pict doodle yang buruk ni. kahkahkah. Nak bukak balik photoshop, tak boleh da. jawabnya kena main restart2 lappy la.
Malas nak restart, lantak kau ar!! hmm :(
eh? mana ek doodlenya..ni hah..jangan gelak kuat2 sangat k. =.=
(fiqa boleh dengar)

ni dia. mulut dia buruk gila seh. huhu

p/s: fiqa rasa lukis tangan lagi senang kot dari lukis guna komputer. sob sob.
makan Cloud nine untuk hilangkan duka lara. (T-T)
ni lukisan tangan fiqa. lagi puas hati :)

8 comments:

  1. Okay la doodle tu ;)

    lukisan tangan tu cantik sangat ;)

    ReplyDelete
  2. okay la tu,tambah-tambah lagi guna photoshop susah ow,

    lukisan tangan tu lawa gila^^

    ReplyDelete
  3. @Adam Faiz tula. mmg susah banget. :(
    hihi thanks :) my mom said doodle fiqa macam telur. T-T

    ReplyDelete
  4. pndai la awk ni melukis..nmpak real ja.doodle 2 pn comel. slalu lukis,nnt lma2 jd lgi mantop!!!hehehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakimi thanks atas galakan. InsyaAllah fiqa try lg..sbb tak reti lg nk guna pen tools kat adobe..:(

      Delete
  5. comel doodle tuuu., lukisan tuu super awesome.,~! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha k . *gelak* comel eh?
      Btw, thanks! :)

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.