Wednesday, 17 April 2013

Hadiah dari Contest: Tag, Share and Win by Dazzled&Essential Boutique dah sampai!

Salam..isnin lepas fiqa ada menang contest di fb anjuran butik Dazzled&Essential Boutique.
Memang betul2 tak sangka. oh ya, berterima kasih kat Kak FD yang tolong bgtahu fiqa. hehe thanks akak!
Btw, kak Fatin Diana ada buat contest page di FB gak. siapa nak join, tekan Giveaway #6
cepat sebelum 20 April! 
*jom join short segmen fiqa sekali tau. tamat 21 April ni:


hehe nama fiqa tersenarai sbg pemenang no.1 . :)


Jadi, PM akak D, fiqa choose baju chiffon ni:
memang kena cepat..sebab stok dia cepat je habis..laku macam pisang goreng panas!
Hari Selasa fiqa PM, kak D terus bg tracking number, dan hari ni sampai!

ini dia..hehe try punya try..
cukup2 je muatnya..hehe terpaksalah bagi adik fiqa. huhuhu
(free size, ehem, fiqa besorkan??) 

p/s: apa2 pun happy sebab dapat baju free..tak dapat pakai pun takpelah..
beri adik sebagai hadiah pun not bad pe. hihi 
bukankah menggembirakan hati orang lain itu pahalanya besar? ye tak?

kejap, nak mintak tolong boleh? Like kan pict ne? hehe love u! :)

*klik picture ni k?*


6 comments:

  1. eh eh, siap mention nama kita lagi tu. hihi sama2. and tahniah! cantik baju tu :D

    ReplyDelete
  2. Kak Fd: thanks, tp tak muat nk pakai. Hihi :P

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.