Friday, 5 April 2013

Help me please!



Salam jumaat semua.
Fiqa nak mintak tolong sesiapa blogger yg boleh solve problem fiqa ni.
Actually..dah lama fiqa fikirkan masalah ni. Cuma tak terluahkan je. Hee
Okayla straight to the point..
Bila fiqa setting pop up window..
Bila nak comment mesti dia akan keluar.double page..means satu page false (yg biasa), n lg satu page true.
Memang bnyk kali tengok coding..tp tak tahu apa masalahnya. So, sebab tu fiqa guna embended. Cuma kadang2 dia melecehkan bila ramai comment. 

So..kalau ada yg boleh bg jalan penyelesaian..comment sini k. Harap sangat bantuan korang. K trimas!

P/s: sedih sebab tak dapat join segmen even ramai yang tag. Huhu laptop masih. Di kedai. Hmm. 

MULAKAN PAGIMU DENGAN SENYUMAN. Hihi :D

3 comments:

  1. saya tag kamu..jom jemput join.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-whos-lucky-and-whos-not.html

    ReplyDelete
  2. entahlah...pernah jugak jumpa blog2 yg camtu...tapi taktau penyelesaiannya camne....komen di blogspot ni pakai script...mungkin kena bandingkan dengan script komen yg original...tu sy punya cadangan lah...

    ReplyDelete
  3. Ouh mgkin. Thanks utk cdgnnye. :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.