Wednesday, 10 April 2013

My order from Zalora has arrive!

Arghhhhhhhhhh!
I really scream huh!
Hehe..akhirnya barang yang fiqa order dari zalora dah sampai!
Perasaan fiqa:
Gembira sangat sangat sangat!
Feel grateful sebab fiqa dapat membeli di zalora pun sebab blog fiqa terpilih sebagai Zalorian of the week!
Seronok kan? Dapat vouncher RM50 dari zalora.
Fiqa sayang zalora n my lovely blog. Heehe
Okay let's check it out:


Best kan? hehe.

Nak lihat review fiqa sebelum ni??

THANK YOU ZALORA! XD
p/s: pegawai customer ZaloraMy sungguh baik hati :)
even haritu pembelian fiqa ada problem sebab terlebih guna vouncher, kena bayar shipping RM5,
tak boleh cash on dilevery, so fiqa buat Bank transfer, tapi ATM tak terima duit RM5,
mereka solve problem ni and last2 fiqa tak payah bayar RM5 tu, hee. Thanks Zalora! XD
Fiqa sangat berpuas hati dengan perkhidmatan Zalora. ^.^

5 comments:

  1. waa..bestnyer dpt voucher!!!!

    ReplyDelete
  2. Hehe. Best sangat. Rajin2 la lawat zalora. XD

    ReplyDelete
  3. fuyo, dapat voucher. hehe
    comey kasut warna kelabu tu

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.