Friday, 19 April 2013

Pemenang Segmen Teka-Teki 1 hari by FiQa Nsz!

segmen dah tamat..nak tahu siapa pemenang??
jom kita tengok komen2 bakal pemenang. :)
Apa2 pun, fiqa akan tulis dulu jawapan bagi setiap hint yang diberi :)
(perubahan dari minggu lepas hingga semalam je!)
  • top: dah takde lagu! perasan?? hehe (2 markah)
  • I'm Directioner (content): dah tukar satu desciption- sebelum ni "Hobiku Edit Blog" kepada "Obses Kaler Ungu!" (2 markah)
  • Sidebar: dah tiada widget "sponsor segmen" (2 markah)tinggal widget "Short Segmen" (2 markah)
  • Title: size dah makin kecil. hehe (2 markah)
  • Besar kecik: tulisan tajuk di sidebar dulu besar, sekarang kecil! (2 markah)
  • tapak: dah ada tapak iklan! (2 markah), fiqa dah alih banner2 segmen kat situ! (2 markah)
  • busuk org: hehe..fiqa dah letak widget busuk org. :) (2 markah)

 Okay..jom kita tengok jwapan peserta :)

1. Fatin Diana
jawapan no. 1, 4 dan 5 je yang betul. hehe
jadi markah terkumpul akak:
6!
2. Cik Yaya
no 1 dan 2 je yang betul. jawapan no.2 tu tulisan je tau! hehe
jadi, markah terkumpul kak yaya:
4!

3. Adam Faiz

Okay jom tengok adam faiz bagi 2 jawapan..
macam ni kalau lain number kira (jwpn kotak pertama & kotak kedua) faham?? hehe
jawapan yang betul (same answer): 
(1&1), (2&3), (3&6), (4&2), (5&5).
jadi markah terkumpul adam faiz:
10!
4. Wana Wazm
okay..jawapan kak wana no. 6 dan 7 je yang betol. hehe
so, markah terkumpul kak wana:
4!
5. Hs Green
tiada yang betul...hmm :(
6. Ammelia
pun tiada yang betul..ni jawapan hint copy paste. hehe 
7. Ismah Atikah 
jawapan akak macam tanye fiqa balik. hehe
yang betul dan boleh diterima jwpn 1 dan 2. 
tapi jawapan pertama tu separuh markah je sbb kurang tepat, :)
so, markah terkumpul akak:
3!


8. Ika Johan

yup betol tu. hehe
markah terkumpul ika:
2!
..........................................................................................................................................................
So semak punya semak..siap bagi markah tau..haha
(psst: dah lama tak menanda macam kat sekolah dulu.hihi)

Pemenang Segmen Teka-Teki 1 hari by FiQa Nsz jatuh kepada:
Adam Faiz!! 
Tahniah! dengan markah terkumpul sebanyak 10..wow! 
Bagus Adam Faiz ni..mesti rajin datang blog fiqa kan..haha
kepada yang tak menang terima kasih sebab sudi join..hehe

oh, Adam Faiz PM fiqa di FB ye. :)
Peserta lain, tahniah jugak sebab berjaya jawab soalan fiqa. >.<

5 comments:

  1. wah! hebat Adam Faiz. tahniah!

    ReplyDelete
  2. wah..adam faiz mesti orang yang selalu dtng komen sini kan...congrats yang menang..^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah menang kihkih.thanks sis! >.<

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.