Wednesday, 24 April 2013

Perhatian!! Pemenang Segmen Saya Nak Tempah Ruang Tapak Iklan Percuma!

*klik banner untuk lihat pemenang*
Fiqa just nak inform..sekiranya pemenang lambat tuntut dan bagi url blog dan link blog selewat2nya isnin minggu depan..hadiah anda batal! fiqa akan cabut kali kedua untuk peserta lain.
Sebab fiqa dah inform, dah komen2 kat blog pemenang..jangan cakap tak bagi tahu pulak ye.
Setakat ni baru 2 orang yang tuntut iaitu +Adam Faiz dan +siti zawiah .
Fiqa dah letakkan banner diorang di ruang tapak iklan. Fiqa akan letak hingga 31 Mei. 
Harap Maklum. :)

3 comments:

  1. diorang taknak, bagi akak. harhar xD

    ReplyDelete
  2. @Dianaa haha boleh je. kalau akak join sekali ar segmen tu. haha XD

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.