Tuesday, 16 April 2013

Segmen: Saya nak tempah ruang tapak iklan percuma!!

TAMAT!

~Assalamualaikum~
*STICKY POST UNTIL 21 APRIL 2013*
Tengok banner pun dah tahu kan fiqa nak buat segmen apa. hehe
Tadi fiqa survey rasanya boleh tak kalau fiqa letak tapak iklan dalam blog ni. 
Rata2 jawapan mereka positif..
so fiqa pun berbesar hati nak bagi 5 tapak iklan percuma untuk first trial!
Siapa tak nak??? Percuma kot!!! hehe
Tapi yang percuma ni ada syarat lah hehe..
syarat senang and so simple macam kunyah gummy berry. hik3

Syarat-syarat:
1. Follow blog INI dan INI.
2. Like FANPAGE.
*syarat 1 dan 2 itu wajib!

Cara-cara:
  • Buat satu entri bertajuk: Segmen: Saya nak tempah ruang tapak iklan percuma!!
  • Copy paste banner ni dan backlink ke sini.
  • Siap! publishkan link entri korang kat comment form di entri fiqa ini sahaja.

Segmen ini berlansung dalam seminggu dan fiqa akan pilih peserta yang rajin promote segmen ini.
*top referral.
Sekiranya tiada top referral, fiqa akan gunakan random. XD
Tarikh Luput: 21 April 2013 tepat pukul 12 tengah malam.
SENARAI PESERTA!

17 comments:

  1. aina join sini

    http://blogmenang.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  2. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  3. kak yaya nak adik..
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  4. JOIN :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmensaya-nak-tempah-ruang-tapak-iklan.html

    ReplyDelete
  5. join..:)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  6. akak da follow seperti mana yang diarah kan :)
    join tau :)

    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  7. http://ameramirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    saya join ^^

    ReplyDelete
  8. saja joined :

    http://dekayangan.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  9. http://erynnmeowmeow.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  10. http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  11. JOIN! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  12. join....
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  13. Join...

    http://ikajohans.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  14. bestnya dapat buat tempat iklan ni. nanti dah boleh buat duit pulak :)

    ReplyDelete
  15. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  16. join! :)
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    ReplyDelete
  17. http://zieyarilanakilisha.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-tempah-ruang-tapak.html

    saya join...

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.