Thursday, 11 April 2013

What the???


Runsing!!! Pening!!!
Eh apa yang merunsingkan fiqa ni???
Ini hah:


template baru =.=
serious tak bape nak paham...yang lawa warna warni je. haha

eh sebelum tu jom kita baca zikir dulu untuk hilang kerunsingan ni :D :


Amaran keras: 
jangan sekali-kali korang gataiii tangan nak tekan button format template, revert changes, revert default:
> amek kau! hilang segala-galanya nanti <


P/s: masa template dulu butang dangerous tu ada satu tu je (revert to default), 
sekarang amboiiii bukan main banyak! haha apa-apa pun, 
baik korang buat back-up dulu sebelum kerja edit mengedit.
K choww~

7 comments:

  1. susah sangat interface sekarang.. huhu T___T

    ReplyDelete
  2. Kan kan. Kena study balik coding dia. :(

    ReplyDelete
  3. coding2 tu warna warni sbb nak mudahkan kita.. nanti lama2 dah biasa la tu :)

    ReplyDelete
  4. @Iha Zaliza haha dah tahu guna dah. cuma dia tak bape nak mesra alam la.

    ReplyDelete
  5. Thee other daу, ωhile Ι ωas at wοrκ, my sіster stοle my iPad and teѕted to see іf
    іt can survive а 25 foot drop, ϳust sο she can bе а youtube ѕensation.
    My apple iρаd is now destrοyed anԁ ѕhe has 83
    views. I knoω this iѕ totаlly off tορic but I had
    to shaгe іt wіth someone!

    my blog post Fort max diet

    ReplyDelete
  6. Thank yyou f&X6f;r shar&X69;&X6e;g your thoughts. I reаlly apprеciаte y&X6f;ur
    efforts and I am ωai&X74;ing fo&X72;
    youг &X6e;ext post thаnks onсe again.


    Heere is my blog ... nike s&X62; (http://dietasalternativas.wordpress.com/2013/11/10/comer-alimentos-termognicos-para-acelerar-a-perda-de-peso/)

    ReplyDelete
  7. I wɑs cսfious if you ever coոsidered changing the layout of уour
    site? Its ѵery well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little mߋre in tthe
    աay of content so people could conneϲt with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or two
    images. MayƄe you could space it out better?

    my bpog post; lovе stories in the bible (superalimentosdieta.tumblr.com)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.