Friday, 24 May 2013

11 Things About Me #2


Hai!. actually fiqa buat entri kedua dalam game ni untuk jawab soalan dari angah. :)
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/05/11-thing.html

fiqa ingat nak update je entri yang pertama, tapi nanti panjang sangat entri tu. hee
kalau korang nak baca entri yg pertama, just klik link bawah ni:
11 Things About Me

                    

Soalan dari Angah (jawabtau) =D

1. Kenapa letak nama blog anda macam tu?
  • fiqa letak nama fiqa sendiri sebab fiqa mahu jenama sendiri. cewah!

2. Sebab berblogging??
  • fiqa nak kongsikan pengalaman fiqa kat orang lain. :) sharing is caring right?

3. Korang asal dari mana??
  • Fiqa asal dari Kota Tinggi, Johor.

4. Ceritakan serba ringkas tentang diri anda!!
  • hee fiqa seorang yang simple dan biasa2 je. agak cerewet dalam pemilihan barang. yang paling penting obses dengan ungu. :D

5. Benda yg paling korang tak suka!!
  • org yang bajet bagus dan hipokrit. -__-

6. Binatang yg paling korang tak suka!! Berikan 3.
  • Lipas. Lipan. Cicak.

7. Kenapa anda jawab soalan2 ni??
  • sebab fiqa tak nak hampakan mu la. haha

8. Pendapat tentang blog angah??
  • okay. memang diari yang hangat. hehe

9. Harapan sebagai rakyat Malaysia!
  • Malaysia aman damai. :D

10. Harapan sebagai seorang manusia!
  • Berjaya di dunia dan di akhirat. ^^

11. Nak number phone boleh?? :D
  • haha tak boleh. ekeke
                    

okay that's all for this time. thanks +Mohamad Khairil  for tagging. hope puas hati dengan jawapan yang fiqa beri. :)

2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.