Friday, 31 May 2013

11 Things About Me #3


haha kali ni kena tag dari blogger sakinah :)
http://norossakinah.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

Soalan kepada mangsa tag
  • Apa pandangan korang terhadap blog Sakinah?
okay..cantik..warna ungu kan. sama la macam fiqa. hehe :P
  • Nama panggilan korang apa?
fiqa. :D
  • Umur korang sekarang berapa?
18 tahun! ^^
  • Suka atau benci purple?
mestilah suka! >.<
  • Aktif ber-blogging tak?
boleh lah. tapi takdelah aktif sangat. hehe
  • Pernah tak shopping barangan online?
pernah. di Zalora.com.my :)
  • Nak jadi apa nanti besar?
hehe rahsia. ekeke
  • Suka tak baca novel?
suka tapi bila ada mood. :p
  • Pernah tak kena tikam belakang oleh kawan baik sendiri?
erm. entahlah. tak pernah kot. haha
  • Dalam satu hari, boleh tak kalau tak online?
 ha soalan yang susah nak jawab. [wordless]
  • Pernah tak pergi Mekah?
belom pernah lagi... :(

okay that's all yang fiqa mampu jawab.. >.<

nak tengok entri yang berkaitan..jom terjah link bawah:
http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html
http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me-2.html

2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.