Tuesday, 28 May 2013

Fenomena Anonymous?


holla. haha title kali ni agak pelik kan,
>.<
fenomena anonymous telah melanda?
sebenarnya fiqa pelik blog picisan fiqa telah dibaca oleh ramai pelayar luar negara.
nah ni dia statistiknya:
*klik untuk tumbesaran*

Ini pulak top search refferral blog fiqa. :)
Paling tinggi refferral ialah blog +Adam Faiz 

*klik untuk tumbesaran*

paling banyak search keywords ialah tanda lelaki suka kita. :)
fitrah manusia untuk mengetahuinya kan. hehe
then keyword sebenarnya saya isteri dia. cerita yang best ni. fiqa pun suka tengok. :D
sedang ditayangkan di tv3.  XD
okay then yang ni memang mengejutkan. referral keyword ialah link blog fiqa sendiri?
totally surprise me. ^^
yang terakhir ialah puisi fiqa. Puisi pantai cinta. hehe
puisi yang fiqa karang khas untuk si dia. :)

eh? apa kena mengena dengan tajuk entri ni. hehe
saje je bagi suspens. tadi fiqa bukak blog macam biasa approve komen2. 
sekali bukak spam. omg banyak gilaa komen anonymous.
nampaknya anonymous telah mengungguli carta pengomen terhebat fiqa!


see?  
Anonymous telah mengambil alih tempat kak +Fatin Diana iaitu tempat kedua tertinggi pengomen terbanyak. 
+Adam Faiz masih mengungguli tempat pertama. XD tahniah2 ! haha

Okay, memang anonymous semua sekali komen dalam bahasa luar negara.
ada france, tapi paling banyak ialah English.
Apa2 pun mmg tak sangka baca komen anonymous tentang blog fiqa ni.
depa kata blog fiqa banyak info, gaya penulisan yang berstail, dan so on. biaq betoi? 

Btw, thanks kepada semua pengunjung blog fiqa ini. :D

2 comments:

  1. @Adam Faiz >.< teruskan mengomen di sini ye adam. dan menyumbangkan trafik utk blog ni. ^^

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.