Friday, 3 May 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin ♥

hai! jom join segmen miraa sebelum due date dia: 6 Mei ni!
Terjumpa segmen ni, hadiah dia pun best tau!
*KLIK BANNER*
kenapa nak tabung canon?
  • pertama: fiqa tak de tabung camera lagi. hehe
  • kedua: semangat menabung akan lebih UP bila ada tabung yang cantik. XD
  • ketiga: bolehlah menabung untuk kepentingan masa depan bak kata pepatah sediakan payung sebelum hujan :)
  • keempat: fiqa belum ada camera canon DSRL lagi, haha 
  • kelima: bila dah ada tabung canon, dapat la menabung sambil pasang angan2 untuk beli DSLR. awesome right!
Ayuh kita menabung bersama Miraa Hussin!

3 comments:

  1. Hikma pun join GA ni jugak :) Meh laa singgah , http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/05/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  2. Since the admin оf this websitе is ωorking, no doubt very ѕoon it will be renowned,
    due to itѕ featurе contents.

    my blog: phlebotomy classes chicago

    ReplyDelete
  3. Are you curгently trying tо ѕаνe yοuг fundѕ on things from grocerieѕ tο books?
    Thе best wаy to get the things you nееd cheaply iѕ tο usе famous
    fоotωеаr cοupons.
    Wherе can yοu lοοk to discoνer
    theѕe excеllent fаmous footwear coupon coԁe?

    This articlе covers fantaѕtic methoԁs
    tо maκe use in the very bеѕt famouѕ footwear
    printаble couρons 2013.

    My page :: promo codes for famous footwear

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.