Friday, 31 May 2013

Hadiah Surprise dari Kak Fatin Diana!

Tadi pagi abg posmen datang lagi. ^^
kali ni dia hantar surat, ada isi lagi yang memang misteri.
tengok sender, cindy chua.
eh, siapa pulak tu?
tengok je dalam...rantai directioner!
OMG SUKA SANGAT!!

fiqa terus pakai tau..memang dok pikiaq siapa yang kasi...
menang segmen apa...hahaha banyak betoi pikiaq...
sekali tadi fiqa online wechat, kak fd message dia yang kasi. 
haaa sudah terjawab segala teka-teki. :)
memang akak +Fatin Diana suka buat suspens. haha^^

Rantai directioner ni bukan hadiah GA, tapi hadiah birthday dari kak +Fatin Diana :D
terharu. tak tahu la nak balas macam mana nanti. huhu
dah 2 blogger comel kasi hadiah birthday utk fiqa, satu lagi shawl ungu dari kak +cik yaya >.<

apa2 pun, rasa disayangi dapat hadiah dari rakan blogger. memang tak sangka akan dapat semua ni.
terima kasih, شكرا,  thank you, 감사합니다, salamat. haha
( ada 5 bahasa semuanya: melayu, arab, english, korean, filipina :P )
Terima kasih kak +Fatin Diana atas hadiahnya. boleh la fiqa pakai di Sarawak nanti. hehe
http://www.fatindiana.com/
http://www.facebook.com/fatindianaa
 

16 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.