Saturday, 18 May 2013

Laptop rosak, shoutbox rosak :(

hai!
ada berita gembira dan ada berita sedih.
berita gembira mungkin fiqa akan masuk UNIMAS. hee
berita sedih laptop rosak sudah 2 minggu. gara2 virus. :(
dalam masa tu mmg fiqa online guna phone saje...tak dapat nak join banyak ga..
tak dapat blogwalking. :(
bukak shoutbox pun tak dapat. huhu
then dapat komen kat blog shoutbox rosak.
 3 hari fiqa tak boleh buat apa2 dgn shoutbox tu sebab tak dpt online guna lappy,
but alhamdulillah hari ni dah okay..
(ini pun online guna lappy brader)

banyak yg fiqa tak dapat balas kunjungan kat shoutbox. :(
banyak yang tag2 fiqa join ga. tak dpt join :(
rupanya2 ada blogger penganjur bagitahu fiqa menang segmen. :)
tapi boleh claim sampai khamis lepas iaitu 2 hari lepas.
sayangnya, first prize pulak tu. huhu :(

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/pemenang-segmen-blogger-pinkish-purplish.html

1st Lucky Purplish : Sweet Purple Diari
1st Lucky Purplish ( Purple Diary)
apa2 pun thanks kepada zafirah sbb choose blog fiqa tempat pertama. huhu terharu ni. :P

p/s: oh ya, lupa nak bagitahu yg fiqa ada menang first prize jugak, segmen kak yaya, contest page kat fb.
(ni dah lama tapi baru sempat tulis harini. hoho)
hee thanks kak yaya :)
menang purse nama. dah claim, tunggu hadiah sampai je. :D

14 comments:

  1. hee., tahniah dapat tawaran tuu., ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah ! alalaa. laptop rosak? takpe, at list boleh lagi blogging gune henpon. ye dak ?? huhu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaisyara ha'ah. Huhu. blogging boleh tapi tak best sgt. :/
      Btw, thanks. :)

      Delete
  3. shoutbox saya pun rosak. terus tukar yg baru. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al iman haha same la. Tp fiqa malas nak tukar. Alhamdulillah hari ni dah ok. :)

      Delete
  4. tahniah fiqa
    alhamdulillah..rezeki tu
    x lama lg nk masuk unimas
    chaiyok2

    ReplyDelete
  5. lahh, sayangnya tak sempat nak tuntut hadiah ek.
    apa pun tahniah ea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak fd tula. Hmm takpe la takde rezeki. :)

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.