Wednesday, 29 May 2013

Pemenang Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz



Senarai Peserta boleh check DISINI

Format dalam transparent, saiz 890px X 300px. hope para pemenang suka.^^
bagi yang tak berjaya jangan sedih2 kay..next time boleh cuba lagi..
thanks support me for this segmen,,
kalau ada masa insyaallah fiqa buat lagi segmen ni :D
Buat singkat pun sbb 4hb ni fiqa dah sambung study di UNIMAS. doakan fiqa kay. >.<


TAHNIAH!!!

                    



5 blogger yang bertuah:

                    


1. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/05/segmen-grab-header-by-fiqa-nsz.html
http://i.imgur.com/4N2XxbY.png


2. http://awatifazan01.blogspot.com/2013/05/segmen-grab-header-by-fiqa-nsz.html
http://i.imgur.com/oXeq19i.png


3. http://patungpink.blogspot.com/2013/05/segmen-grab-header-by-fiqa-nsz.html
http://i.imgur.com/3PHAjjh.png


4. http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/05/segmen-grab-header-by-fiqa-nsz.html
http://i.imgur.com/l58b56Y.png


5. http://sepetungu.blogspot.com/2013/05/segmen-grab-header-by-fiqa-nsz.html
http://i.imgur.com/HjcXLBD.png

                    

p/s: dibawah header itu link header nya. :)

16 comments:

  1. tak der rezeki ^_^ btw tahniah kepada para pemenang :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adam faiz. Next time try lagi. Hihi

      Delete
  2. Alhamdulillah. BTW, tengs ye?

    ReplyDelete
  3. takde rezeki . btw , tahniah kpd pemenang

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk semua pemenang ye,, comel header tu,, :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang :) dan thanks fiqa, blog kite ada lah :D

    ReplyDelete
  6. @sofie next time try lagi tau. insyaAllah lepas ni hadiah header glitter pulak. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah .. tak sangka :) thanks awak :)

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.