Sunday, 2 June 2013

Berat sangat ke blog ini sampai hang laptop mu?


hmm. mood risau ni.
memang fiqa sudah cuba sedaya upaya untuk ringankan blog fiqa.
tapi masih ada yang complain.
manusia memang tidak pernah puas kan?

berat blog ni 105.27 KB je. fiqa tak sangka kalau berat macam ni berbahaya dan boleh hang kan laptop awak. maaf sangat sebab blog fiqa menyebabkan laptop awak hang ye.


alang2, fiqa check site info sekali. tadaaa!

masih riban lagi. hehe

14 comments:

  1. tak berat pun blog fiqa ni... :)

    tapi sekadar nak kasik tahu berat dalam kilobyte tu takde kena mengena dgn laptop boleh hang atau pun tak....saiz kecik pon kalau ada skrip yg slow boleh menyebabkan org yg singgah akan rasa slow....tapi blog fiqa takde la...ok je laju... :)

    biasanya kalau guna chrome mmg senang hang kalau bukak byk tab....apa yg buatkan hang adalah iklan nuffnang yg nak bukak serentak dan skrip2 yg nak running daripada tab2 yg terbukak tu....ni kalau ikut pengalaman sy yg guna komputer slow la....nak setelkan masalah ni pengunjung mesti tgu satu tab habis load dulu baru bukak tab yg baru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya. Btol tu hatimi. Lagi satu kena run CCleaner dgn clear cookies.

      Delete
  2. Biasa la tuu fiqa , orang memang tak puas hati dengan apa yg mereka nak :)

    ReplyDelete
  3. Takde lah berat sangat blog nie. biasa je.


    berat blog saya 50.36 KB. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah. Lagi ringan kan anis. Hehe

      Delete
  4. tersangat ringan dah tuuuuu,,

    ReplyDelete
  5. ringan jea pun, senang Lissa buka., ^^

    ReplyDelete
  6. sabarya sis,entah2 laptop dia kot yang bermasalah,tak pun,laptop dia alergik dengan warna purple muahehe >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adam faiz hopefully dia tak alergik purple la. So traumatic. Hahaha

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.