Tuesday, 20 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA



Here we go!

There were ten in the bed and the little one said, "Roll over, roll over." 
So they all rolled over and one fell out.

Nine! 

There were nine in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

Eight! 

There were eight in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

Seven! 

There were seven in the bed and the little one said, 
"Roll over, roll over"
So they all rolled over and one fell out.

Six! 

There were six in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

Five! 

There were five in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

Four! 
There were four in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

Three! 

There were three in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

Two! 

There were two in the bed and the little one said, "Roll over, roll over."
So they all rolled over and one fell out.

One! 

There was one in the bed and the little one said, "I'm lonely..."

haha best kan lagu tu. lagi2 ada teddy bear yang kiut miut dalam video tu. fiqa rasa macam nak peluk2 je teddy bear tu. erm, eh pengajaran yang boleh kita ambil dalam video tu selain belajar mengira ialah kegembiraan yang utama bukanla hanya keselesaan semata-mata, tetapi kawan. yup, teddy bear tu sunyi je seorang2 bila dia nak bolot katil tu sorang2, kemudian dia sedar yang dia perlukan kawan. :)
 
oh ya, ada blogger cun and kiut iaitu kak farisha telah baik hati nak kasi teddy bear ni kepada rakan2 blogger lain! aiyoo! siapa tak nak kan??

seperti dalam lagu tu, teddy bear di bawah ini sangat-sangat kesunyian:

alololo kesiannya dia sorang2..nak fiqa teman kan kan kan?

fiqa sudi menjadi teman mu wahai mr. teddy bear,
di kala susah dan senang,
di kala hujan dan panas,
di kala ku sakit dan sihat,
di kala ku sunyi dan gembira,
akan ku bawa mu berlayar ke alam mimpi yang indah bersama-sama. 

(puisi spontan fiqa khas untuk mr.teddy yang gebu. haha)

jadi, apa lagi, mari la kita memeriahkan lagi giveaway ni, jom support kak farisha!

*KLIK BANNER*

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini
Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013
 Good Luck semua ^.^
fiqa tag:
+Adam Faiz 
+Farah Waheda Wahid 
+Fatin Diana 
+cik yaya 
+Anis Athia Mohd Rozi 

20 comments:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  4. Gud luck. Entry yg colorfull. All the best ya.

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  7. goodluck :) dari GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
  9. Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    ReplyDelete
  10. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  11. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  12. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. http://fiqansz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  14. Hi . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

    Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besaq tu. Aamiin :)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    ReplyDelete
  18. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.