Friday, 9 August 2013

Raya dan Oren?


Salam Aidilfitri kepada semua readers blog fiqa nsz..:)

Tiada kata mengucapkan rasa,
Tiada simbol melambangkan cinta.
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Jom kembali kepada fitrah.
Maaf zahir dan batin. :)

Itu antara salah satu ucapan sms yang fiqa dapat dari kengkawan..yang paling fiqa suka..:D
sebab ayat dia yang pertama dan kedua tu. XD
oh ya, dan juga sms pertama ucapan raya dari kengkawan.. ehem~ #Mr.A   

Okayla stop writing nonsense..hehe
jom kembali kepada tajuk asal. raya dan oren?
haha pelik pelik je fiqa ni letak tajuk entri. :P
Raya pertama fiqa pakai baju oren..sama dengan brader. 
family fiqa memang tak pakai sedondon. bosan deh. haha
 
ini gambar fiqa dengan adik fiqa yang paling kecik sekali, ekin. comel kan dua-dua? hahaXD





ini pulak fiqa dengan adik yang bawah fiqa..eira.  :)



Okay, that's all gambar yang fiqa dapat share..sik boleh banyak-banyak. hehe

hari raya tahun ni memang berbeza sangat sebab tahun ni fiqa raya tanpa salah seorang ahli keluarga yang tersangat penting iaitu arwah datuk fiqa..jom sedekah Al-Fatihah buat arwah datuk.. 

lepas solat raya terus pergi kubur di Kampung Makam Kota Tinggi..memang pelik sangat..sebab sebelum ni fiqa pergi beraya. :)

Then suasana tanah perkuburan tu dah macam pesta. Siap ada orang jual air, aiskrim dengan nugget. Dah macam kat bazar nak jual benda macam tu. Yang jual bunga tu boleh diterima lagi la..haha
Yang kelakarnya..kat tanah perkuburan tu ramai betol mamat motor lepak situ..mereka datang mok tengok awek lalu jak..haihh. *geleng kepala*
menambahkan sesak je..dah la nak masuk situ pun susah..nampak tak betapa ramainya orang pergi tanah perkuburan? 




Sebelum terlupa, fiqa akan mengadakan satu giveaway dalam bulan syawal ni. 
Ikut perancangan giveaway tu akan dipublish pada 18/8/2013
Giveaway tu merupakan giveaway bersama dengan blogger +Adam Faiz :)
Hadiah gerenti gempak insyaAllah. 

Jadi kepada sesiapa yang nak sponser masih ada masa untuk contact sebelum fiqa dan adam faiz publish giveaway tu. Boleh contact fiqa di fanpage atau fb untuk sponser apa-apa sahaja barangan post atau topup. 

KLIK SINI okay untuk ke link fanpage @
KLIK SINI untuk contact di FB.




4 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.