Saturday, 3 August 2013

Rezeki Ramadhan #3


1. Giveaway Simple Kad Raya By Iman [link pengumuman]

Kad Raya Simple By Iman
http://fiqansz.blogspot.com/2013/07/giveaway-simple-kad-raya-by-iman.html

thanks to:
http://komikfeeqry.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Iman_Zakaria/



2. Segmen "kad raya free cik akak"

16. http://fiqansz.blogspot.com/ (kad raya dah siap)

thanks to:
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com


*p/s: dah banyak fiqa menang segmen ramadhan ni, tapi masih tertunggu2 hadiah topup yang fiqa menang.
ada 2 lagi topup yang sponsernya ada yang tak respons dan ada yang respons tapi tak masuk2 kan lagi topup iaitu dari Giveaway Topup Ramadhan fyapelangi.com dan Contest Ramadhan & Raya By Cik Akak 
[LINK ENTRI PENGHARGAAN]


Actually, banyak lagi barang yang lepas2 (untuk pos) yang fiqa menang GA *bukan di bulan ramadhan
yang tak dapat2 lagi..rasanya ada hadiah sebuah buku novel, brooch dan keychain. (kira-kira sudah 4-5 bulan tak post lagi, banyak je alasan yang sponser tu kasi) 

[LINK ENTRI KHAS UNTUK SPONSER YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB]


Apa-apa pun, alhamdulillah atas rezeki yang Allah beri ini..mudah-mudahan bermanfaat. Amin.. :)

2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.