Sunday, 22 September 2013

Tahniah! Senarai Pemenang Duo Mega Giveaway!!



Tahniah kepada pemenang!
**Boleh check no. bertuah korang [senarai peserta]

Kepada pemenang, sila tuntut di link sponser terus ya.
Anda diberi masa SEMINGGU untuk menuntut iaitu sehingga hari AHAD, 27 September 2013.
Selepas dari tarikh yang dinyatakan, hadiah akan terbatal.

Orite, pemenang juga diwajibkan untuk PM sponser dengan detail berikut:


Hadiah Barangan POS:

Assalamualaikum, saya Pemenang Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz dan Adam Faiz.
Ini details saya:-
Link Blog & No. bertuah:
Nama:
Alamat:
No. Tel:
Terima kasih kerana sponser. :)


Hadiah TOPUP:

Assalamualaikum, saya Pemenang Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz dan Adam Faiz
Ini details saya:-
Link Blog & No.bertuah:
No.Tel:
Jenis prepaid:
Terima kasih kerana sponser. :)


Baiklah, jom lihat senarai pemenang yang bertuah ini. :D


TOP REFERRAL


 Kain pasang sutera Vietnam 2 tone untuk seorang pemenang by Koleksi Cinta Raff



 Koleksi baju untuk seorang pemenang by The Roselle





RANDOM


casing hp rekaan sendiri untuk 2 pemenang by DKDE BLOG
    2
    12


    shisiedo mask untuk 5 pemenang by Blog Cik Akma

    28
    39
    44
    51
    67


    long sleeve top / pyjamas untuk seorang pemenang by Dressuana

    75


    Feminine wash from jamu seri dewi malam untuk seorang pemenang by Beutskin Essence Datyn Mia

    89


    Topup RM5 untuk 2 orang pemenang by Sweet Blackcurrant Blog

    99
    103


    Beauty set untuk 2 pemenang by De Lavenda Shop

    63
    14


    Kemeja untuk seorang pemenang by De Apple

    9


        p/s: kepada yang tidak terpilih, jangan bersedih hati ya. nanti if fiqa buat lagi, bolehlah try next time.
        Keputusan adalah muktamad. byebyee!

        7 comments:

        1. Serius nak cakap . pemenang Top Referral tuu memang tak logik gila . setakat nak dapat 100++ pageview pun susah . ini kan 400++ . 3 giveaway seperti tu . dia menang .

          ReplyDelete
        2. Alhamdulillah , ada rezeki disini :')

          ReplyDelete
        3. allahamdulilah.. rezeki.. tahniah juga pada pemenag yang lain.. baru perasan entry nie.. sbb sy peserta dr blog adam.. :)

          ReplyDelete
        4. @Anonymous yang tu top referral dr blog adam faiz. dia yang print screen..fiqa punya top referral yang kat bwah tu..

          ReplyDelete

        thanks a lot for the comment :D
        *your comment will be publish later.