Friday, 15 November 2013

Fenomena Bitstrip

Korang pernah dengar Bitstrip?
Alaa yang ni laa:




Bitstrip ni merupakan satu aplikasi popular dalam android.
Tapi kalau korang takde android pun korang still boleh cuba dalam fb, cuma agak lambat sikit laa.

Mula2 fiqa try guna bitstrip ni dalam fb, so design cartoon dia tak berapa nak lawa sangat:





















Then fiqa rasa kan app ni sangat cool, fiqa try laa install dalam android.
memang awesome! hehe

Ni antara komik yang fiqa buat lagi:






Okay dan yang last ni, fiqa bitstrip kawan fiqa +Hafiz Johar . haha :P
Camne? macam best kan?
nak rasa keseronokan app ni, korang install la dalam smartphone korang.
tapi jangan sampai addicted tau! *macam game candycrush tuu
For this app, fiqa rate 4/5:

3 comments:

  1. memang layan gak bitstrip ni

    ReplyDelete
  2. xpernah cuba lagi tapi cam menarik nak2 ramai yg post menda ni

    ReplyDelete
  3. kan. best laa jugak utk hilangkan kebosanan. hehe

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.