Saturday, 28 December 2013

My best buddie!

Assalamualaikum. :)
Okay, kali ni nak cerita pasal kawan2 baik fiqa kat sini.. actually, kat IPTA fiqa, kawan fiqa ramai tapi yang betul2 rapat dengan fiqa sikit je haha.





my real best buddie ada 2 orang..
yang tahu kisah fiqa..kisah cinta kisah bla bla bla. hahaha

kawan segosip, kawan shopping, classmate, si didi and si yaya.

okay let's talk about the best buddies. :D
selama fiqa berkawan dgn mereka berdua, fiqa belum pernah gaduh teruk2 lagi dgn depa.
gadoh2 biasa tu biasa la..manja and sweet gitu. hehe :3
Hidayah Hamed

si ya ni rumet fiqa, 
and dia selalu support fiqa. kadang2 dia ni suka cakap lepas je. 
sometimes fiqa ignore, sometimes, fiqa terasa la. hoho

dia nampak pendiam, tapi dia sbnrnya jiwang tau. 
ini boleh diperhatikan time tgok drama korea. haha!
Ini laa si ya a.k.a dayah :p
si ya and si di ni lebih kurang macam kakak fiqa dah. act fiqa takde kakak in the real, hee
cuma bila dgn depa, fiqa nampak macam kakak sbb fiqa paling besar. hahaha
*walaupun fiqa lagi muda dari depa. -.-
Fadhilah Karim

ok back to the story, 
si di ni pulak blur2 orangnya. 
muka selalu macam innocent. 
sbb dia selalu ngaku diri dia tak cantik. fiqa rasa okay je pun, LOL
si di a.k.a dila >.<
Si di hobi dia tidur tidur dan tidur.
Makan makan dan makan.
Tapi tak gemuk2. argh sincha!
*sincha - really in korea

fiqa jeles gilaa dgn org kuat makan tapi tak gemuk ni haha -.-


kami teman segosip. haha love u buddies!
alhamdulillah terima kasih Allah atas kurniaan nilai persahabatan kepadaku. berkati lah persahabatan kami sehingga jannah. Amin.. :)

2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.