Wednesday, 31 July 2013

Sketsa About My Reality Life with Sponser Giveaway

SKETSA ABOUT MY REALITY LIFE WITH SPONSER GA..

me:

sponser:

3 month later..

me:

sponser:

me:

But until now..

almost everyday I online facebook I see the sponser online..

me:

sponser:

me:

-The End-

okay? kepada blogger yang berkenaan..mohon terasa..aku luahkan apa yang terbuku di hati aku ni guna meme yang aku generate sendiri. kalau kau masih tak faham, aku tak tahu la nak kata apa. Manusia ni ada had kesabarannya. Kalau dah jadi sponser tu please be responsible. Kalau memang tak boleh kasi, cakap awal2, kalau memang itu alasan kau..samada betul atau direka..actually, benda yang kita deal dengan manusia ni tak boleh bertangguh..kot kot kau mati ke aku mati esok2 hari..tak sempat lagi nak settle..takkan kau nak carik aku kat akhirat merayu2 sebab tak sempat hantar hadiah GA? betul sik?

 apa-apa pun, kepada blogger yang berkenaan..aku maafkan ke'annoying' kau tu.. sampai di bulan ramadhan yang mulia ni, aku ucapkan semoga kau berbahagia dan semoga cepat sembuh okay. 

 Lastly, fiqa nak pesan kepada semua readers yang baca entri ni, ambil sebagai iktibar okay. bila kita dah berjanji sesuatu, tolongla tunaikan. Sebab kita berjanji dengan manusia. Kalau depa tak mahu maafkan korang, nak ke korang tak dapat nak masuk ke syurga semata2 kena cari depa settlekan problem mintak maaf kat sana? so..fikir fikirkanlah...

Sunday, 28 July 2013

Hanim Birthday Giveaway


*KLIK BANNER*

tamat 3/8/2013

tag:
+Adam Faiz 
+Fatin Diana 

PERADUAN TEKA KUIH RAYA, MENANG DUIT RAYA!!

*KLIK BANNER*

Peraduan akan berlangsung bermula di saat anda membaca artikel ini dan akan berakhir pada
3 Ogos 2013 tepat jam 12 tengah malam. Keputusan dan kiraan jawapan akan dibuat pada 4 Ogos 2013 dan semua hadiah-hadiah akan di hantar kepada para pemenang pada 5 Ogos 2013 sebelum tarikh hari raya.



*jawapan teka kuih raya fiqa: antara 65-75 bijik. :)



Peraduan ini telah di sponsor oleh...

 

 









-----------------------------------------------------------------------------------------

LIKE THEM FIRST!! :)

This is how we show them the appriciate!


-----------------------------------------------------------------------------------------



RAMADHAN SHORT SEGMEN BY SYIERA


*KLIK BANNER*

TARIKH TAMAT ADALAH 2 OGOS 2013 @ 5PM
PENGUMUMAN PEMENANG: 2 OGOS @ 8PM

tag:
+Fatin Diana 
+cik yaya 


Giveaway Simple Kad Raya By Iman



*KLIK BANNER*

28 July 2013 sehingga 2 August 2013

tag:


One Direction - Best Song Ever [lyrics + Official video]




"Best Song Ever"


Maybe it's the way she walked, straight into my heart and stole it
Through the doors and past the guards, just like she already own it
I said can you give it back to me, she said never in your wildest dreams

And we danced all night to the best song ever
We knew every line now I can't remember
How it goes but I know that I won't forget her
Cause we danced all night to the best song ever

I think it went oh, oh, oh
I think it went yeah, yeah, yeah
I think it goes...

Said her name was georgia rose, and her daddy was a dentist
Said I had a dirty mouth (I got a dirty mouth) but she kissed me like she meant it
I said can I take you home with me, she said never in your wildest dreams

And we danced all night to the best song ever
We knew every line now I can't remember
How it goes but I know that I won't forget her
Cause we danced all night to the best song ever

I think it went oh, oh, oh
I think it went yeah, yeah, yeah
I think it goes...

You know, I know, you know I'll remember you,
And I know, you know, I know you'll remember me,
And you know, I know, you know I'll remember you,
And I know, you know, I hope you'll remember how we danced,
(Yeah yeah yeah) how we danced

1, 2, 1, 2, 3

And we danced all night to the best song ever
We knew every line now I can't remember
How it goes but I know that I won't forget her
Cause we danced all night to the best song ever
(We danced, we danced, it goes something like)

We danced all night to the best song ever
We knew every line now I can't remember
How it goes but I know that I won't forget her
Cause we danced all night to the best song ever

I think it went oh, oh, oh
I think it went yeah, yeah, yeah
I think it goes...

Best song ever, it was the best song ever,
It was the best song ever, it was the best song ever


Simple Segment by Fatin Diana


*KLIK BANNER*

rasanya ni dah berpuluh kali join segmen kak fd tapi masih tak pernah2 menang. *tiada rezeki laa
hope menang button badge "i love blogging" tu. hehe


Tamat: 31 Julai 13

Saturday, 27 July 2013

Rezeki Ramadhan :)


Alhamdulillah..rezeki menang GA di bulan ramadhan mencurah-curah. :)


1#.  Contest Ramadhan & Raya By Cik Akak [link pengumuman]







big thanks to:



2#. Giveaway Topup Ramadhan fyapelangi.com [link pengumuman]






big thanks to:



 3#. GA Ramadhan Raya by Emas Putih [link pengumuman]





big thanks to:




4#.  Giveaway rahmatnya ramadhan part 2 [link pengumuman]






big thanks to:




5#. Giveaway Raya By Aliya Tralala & Nabila Biela [link pengumuman]





big thanks to:


*terima kasih tak terhingga*