Tuesday, 11 February 2014

Main masak-masak. :3

Hai peeps!
haha baru lepas main masak-masak ni.
Cuti midsem ini fiqa balik semenanjung, jadi masa cuti dimanfaatkan untuk menunaikan hajat makan fiqa. hehe :p
balik2 johor je usai flight dari KCH-KL-JB, pada 8 Februari lepas, fiqa makan pizzahut. celebrate birthday adik. XD




fiqa ada belikan dia hadiah. tak lupa juga mama fiqa even birthday mama dah lepas iaitu pada 8 Januari.
Mama seronok dapat hadiah. senyum sampai ke telinga. :D






K lepastu fiqa balik apa lagi terus tidur kepenatan.
esoknya pula mama masak nasi lemak.
semalam mama masak makaroni bakar.
harini mama masak ketam sambal.
malam ni pulak mama dan fiqa masak kek batik. haha





Sekarang kek batik dah pun beku. fiqa nak pegi makan dulu. hehe
Assalamualaikum. :)



10 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.