Tuesday, 13 May 2014

[CLOSE] Pencarian sponsor untuk Giveaway akan datang!

Salam. hai peeps!
rasanya dah lama blog fiqa tak buat giveaway right?
Busy memanjang. Blog pun terbengkalai. So setelah habis asasi, rasa nak menghadap blog pulak. hehe
Alhamdulillah, layak untuk ke ijazah sarjana bulan september ni.
Walaupun jarang bukak blog, PV fiqa stil 500-2000 pageviews setiap hari.
seperti dalam gambar tu, pv fiqa 1418 pageviews sampai tengah malam ni. 







Fiqa nak cuba buat giveaway yang memerlukan sponsor dalam 5 orang (baki 2 orang sahaja) untuk memudahkan peserta join giveaway ni.
Hanya hadiah topup (minimum RM10 means kalau nak topup RM5 x2 boleh)
atau barangan post (barangan kpop amat digalakkan terutama Infinite item) yang diterima. 
*sudah ada 2 sponsor untuk hadiah topup, 3 sponsor untuk barangan pos.


Fiqa ingat nak buat concept ala2 kpop giveaway untuk GA kali ni.
Hadiah yang fiqa sponsor pula (if penyertaan melebihi 100) 
merupakan sebuah MP3 shuffle player + 2GB Samsung Memory Card (all in good condition)
plus fiqa copykan semua album Infinite dalam memory card tu. So, berminat nak jadi part of the sponsor?


If dah faham segala syarat, please
contact fiqa di fanpage, pm:

nama:
barang yang hendak disponsor:
untuk berapa pemenang:
syarat: 1)
syarat: 2)
thank you! anyeong~ :D

6 comments:

  1. SELAMAT PETANG DAN SELAMAT BERCUTI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat petang dan selamat bercuti juga :)

      Delete
  2. tak pernah berkesempatan nak buat ga sendiri lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah jika ada kesempatan, awak boleh buat ga sendiri :))

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.