Thursday, 29 May 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

Assalamualaikum. :)

ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
|
|


Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
First of all, fiqa nak komen tentang appearance blog fadz dulu (boleh ke panggil fadz?) hehe
Pada mata kasar fiqa nampak blog fadz memang bertemakan biru. Mungkin fadz suka kaler biru dan sukakan ketenangan right? pada pendapat fiqa, fadz mungkin berperwatakan cool dan santai so cara penulisan dia pun santai. Yang pasti blog fadz simple dan cool. Kemas dan tak serabut. Loading pun laju. :)



|
|
|
Keistimewaan blog sendiri - 
actually blog fiqa ni official, so macam2 fiqa masukkan kat sini. Kebiasaanya entri yang dipaparkan berdasarkan minat fiqa. For example, sekarang ni fiqa memang minat (kipas susah mati) dengan satu grup kpop ni:

Infinite. 
They are so cute!
#LastRomeo2ndWin on M!Countdown :D

Oh ya, fiqa ada anjurkan giveaway yang menawarkan hadiah yang berkaitan dengan Infinite. hehe
Hari rabu lepas 1st win diorang after comeback- Last Romeo dan semalam 2nd win.
2 hari berturut-turut diorang dapat tempat pertama. Carta jualan album pun no.1. hehehe

|
|

Ops sory lari topik. syok pulak bercerita tentang Infinite. Apa istimewanya blog fiqa pada pandangan fiqa ialah korang boleh search tutorial kat sini, korang boleh baca dan tengok hasil karya fiqa sendiri (kat ruangan arts), korang boleh try resepi yang fiqa kongsikan, korang boleh search dan download movie kat sini, korang boleh tonton drama dan realiti show kat sini. (haha sory struktur ayat sama dan membosankan kih3)

So far, tu je laa keistimewaan blog fiqa. kalau cerita banyak2 kat sini tak syok laa nanti kalau terpilih untuk direview. Nak baca jugak apa pendapat fadz tentang blog fiqa. annyeong! :D


7 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join.. Tapi ada bahagian tidak lengkap tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. jap eh tengah kumpul idea nak tulis nanti hehe

      Delete
    2. ooo ok.. No problem.. :)

      Delete
  2. Jemput join :
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    ReplyDelete
  3. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.