Friday, 16 May 2014

Tempahan Iklan



Hi peeps!
Lepas habis asasi ni, takde kerja nak buat.
Fiqa dah jadi pengganggur kat rumah ni sementara tunggu bulan september.
So, fiqa ambil job pengiklanan di blog fiqa. Buat masa ni, sudah ada 2 customers buat tempahan iklan sebulan di blog fiqa. (korang boleh laa click kat bahagian iklan tu)
And harga yang ditawarkan, not bad la. Good untuk pengganggur macam fiqa ni. Kira banyak laa. :)
So, kalau korang nak fiqa iklankan page ke, barang ke, boleh la PM fiqa di fanpage.
Harga?
Boleh runding maa. >.<

2 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.