Tuesday, 20 May 2014

[UPDATE] List of Prize for INFINITE Last Romeo Giveaway!


[UPDATE]
*Hadiah telah bertambah kerana penyertaan melebihi 100!


Top Referral x1
(untuk pemenang yang paling banyak promote GA ni)

INFINITE Last Romeo Official Album x1
sponsor by Mr. Cupid



Lucky Draw x16

MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it) x1
sponsor by Fiqa Nsz




INFINITE Replica Jersey (all members available) x1
sponsor by Anis Nadzirah
*if korang berminat untuk beli baju ni, boleh KLIK SINI untuk maklumat lanjut. :)




INFINITE Special Limited Edition Button Badge x2
Design by Fiqa Nsz
sponsor by Fiqa Nsz Online Shoppe





Infinite Key Holder x1
sponsor by NARA Kpop Online Shop
*Jom baca lebih lanjut mengenai online shop ini > NARA Kpop Online Shop




INFINITE Button Badge x1




Notebook x2
sponsor by Karimah Zulkafali




Topup RM5 x 8
sponsor by Aliatul Aiman and Keyranazleen
|
|
|
|
|
GIVEAWAY HAVE STARTED!
Click HERE or banner below to the giveaway! :)

22 comments:

  1. Best! Hopefully, syarat yang simple ya? Hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah thanks kepada para sponsor yang baik hati :DD
      fiqa guarantee syaratnya sangat simple!
      just follow blog dan like fanpage. tiada syarat lain!

      Delete
  2. invite me okayyyyy.... http://aisyahambris.blogspot.com tak sabar tunggu entry gq awak... kuikui

    ReplyDelete
  3. this is just for Malaysian or other countries can join this too ? :D -thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. This giveaway only available for Malaysian citizens only dear. :)

      Delete
  4. wah adiah awesome! tak sabar hihi

    ReplyDelete
  5. Macam mana yang tak ada blog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. penyertaan hanya diterima utk yg ada blog shj. awk boleh sign up blogger. :)

      Delete
  6. woahhhhhhhhhhh nanti nak join laaa. saya harap hadiah infinite tu nanti diberi kepada orang yang betul2 inspirit je (macam saya lol) TT_____________TT
    nak sangat barang infinite. dah lah last romeo punya album mahal.
    ok terbebel pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kalau camtu pallii join tau. insyaAllah, jika awak rajin promote, awak boleh jadi top referral. :)

      Delete
  7. Wahhhhhhh baju L !!!!!! Myungsoo . Hahaha k over . Harap dapat lah menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. insyaAllah if ada rezeki awak. :))

      Delete
  8. baju tu ada jual ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada2. boleh tengok kat sini :)
      http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/ready-stock-infinite-replica-jersey.html

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.