Monday, 16 June 2014

Akhirnya.. Komli bertapak di fiqansz.blogspot.com


Assalamualaikum. :)
Alhamdulillah kini iklan Komli telah bertapak di blog ni.. Jangan malu2 untuk klik sekali.. ^^
Setelah dua minggu permohonan, Komli menerima blog fiqa sebagai client. 
Rezeki setelah kecewa dengan nuffnang~

Fiqa ambil 2 tapak iklan untuk disiarkan di blog fiqa ni.
Hope tempat ni strategik. >.<



InsyaAllah, fiqa akan buat tutorial setelah ada hasilnya.
*Dan juga tutorial2 syarikat iklan lain.

|
|
|

*p/s: tengah tunggu reply exabytes untuk code iklan, permohonan telah diluluskan. 8share pulak baru guna seminggu dah RM13, Churpchurp pulak dah hampir setahun guna sudah RM93. Adf.ly sudah USD1.09 setelah 3 hari guna. Sekarang ni tengah tunggu reply dari google adsense, mintak2 pihak google luluskan. :D

9 comments:

  1. ape istimewanye komli ni ye......???

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih masyuk.. sebab dia guna USD.. nanti fiqa terangkan selepas dah ada income :)

      Delete
  2. wow..best la...nuffnang skrg dok buat hal...iklan lama gak tak masuk2...hurmm...ingat nak tukar gak la nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. fiqa pun dah tak guna nuffnang.. hampir setahun guna, CPUV banyak dapat tapi amount RM0.00. memang hampeh nuffnang.

      Delete
  3. oleh explain dgn lbih dtail..apa tu komli..
    ha..ha.. mana tau satu hari nanti dah bsan dgn nuffnang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti fiqa akan buat entri pasal komli setelah income masuk eh hehe sabar2 :)

      Delete
  4. hurmmm menarik komli nih.. dengar kata boleh di gandingkan bersama nuffnang.. sewaktu tiada iklan berbayar daripada komli.. ia boleh turut sama memaparkan iklan nuffnang.. pernah terfikir nak cuba tapi saya masih sayangkan income dari nuffnang saya.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sayang jangan gunaa.. sebab bila guna komli, biasanya nuffnang akan tarik balik status geli hati tu.. haha

      Delete

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.