Tuesday, 17 June 2014

Bloggers, help me please!


Assalamualaikum. 
Nak mintak jasa baik blogger sekalian untuk buang spam blog fiqa. 
Seperti dalam entri fiqa pagi tadi --> Link blog kena block di facebook!
So fiqa nak mintak tolong korang report blog fiqa as not spam. Please help me guys!

|
|
|

1. Klik dekat post fiqa yang ada provide link blog fiqa, fiqa masukkan kena guna verification code. hmm

--> KLIK SINI <--



2. done? okay tolong klik link blog fiqa kat situ, lepastu dia akan keluar camni:




3. Lepastu tolong tekan not spam! Then korang akan direct ke blog fiqa terus. Fiqa pun tak tahu kenapa jadi camni. Dengan harapan bila ada ramai yang report blog fiqa bukan spam, facebook akan unblock. Mintak tolong sangat-sangat. Terima kasih sangat kalau dah tekan not spam! ^^




8 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.