Wednesday, 11 June 2014

Dapat hadiah dari Mr. Cupid!


Assalamualaikum. :)
Hi peeps! Okay sepatutnya fiqa buat entri ni semalam sebab dah dapat dari semalam, tapi baru harini ada kesempatan nak menulis entri penghargaan ni.

Alkisahnya, fiqa dapat hadiah dari blogger +Adam Fahmy a.k.a Mr.Cupid yang juga merupakan sponsor terbesar giveaway fiqa yang sedang berlansung ni. Minggu lepas Fahmy ada mintak alamat fiqa, beliau kata nak kasi hadiah untuk fiqa.. fiqaaa dengar je hadiah takkan nak tolak kot? terima dengan terbuka hati lagi. hehe

Bukak je sampul, fiqa ingat gelang mutiara, hehe.
Hadiah itu merupakan tasbih dan yaasin. Alhamdulillah. Boleh dimanfaatkan untuk Ramadhan akan datang.
Tapi memang tujuan utama beliau bagi pun untuk sedekah untuk Ramadhan kali ni. 
Kamsahanimda Fahmy-shi. :)

Cantikkan? Di yaasin tu ada tulis url blog Fahmy. :)
Memang nice. ^^


Terima kasih sekali lagi blogger Fahmy. Semoga perjalanan di luar negara diberkati Allah. Walaupun kali ni Fahmy menyambut Ramadhan di perantauan, semoga mendapat pengalaman yang manis di tengah2 lautan itu ye. hehe. :P


Jom singgah blog +Adam Fahmy :)


4 comments:

thanks a lot for the comment :D
*your comment will be publish later.